andesign

Alla inlägg den 20 augusti 2013

Av Nikki & Annette Hansson - 20 augusti 2013 18:51

Idag lånade jag en sadel av Carina (min egen kasar jättemycket.... trist!) och red ett pass på ridbanan. Alex är mycket mer hemma här nu så han är inte alls lika ofokuserad/tittig vilket känns bra. Jag red lösgjörande övningar som Carina gett mig tidigare; mycket skänkelvikningar osv. på volt och sedan ut längs med spåret. 


Passet kändes både bra och dåligt, jag lösgjör honom fint men han gapar rätt mycket just nu. Dags att byta bett alltså! Men det är så svårt att hitta bra bett till Alex då han måste ha D-ringar för annars får han lätt irritation i vänster mungipa eftersom han har rosa hy där (jag är extremnoga att inte låsa min vänsterhand) Men samtidigt är dessa D-rings bett för tjocka för Alex lilla mun.. Carina har ett par som jag ska prova, så jag hoppas vi hittar något som passar Alex. Om någon därute har bra tips på rörliga bett som inte är alltför tjocka, hojta till! 


Tyvärr kan jag inte ta bilder här i Hässleholm, dels för att jag inte har systemkameran här och dels för att det finns ingen som kan fota mig. Däremot ska alla hästar löshoppas imorgon och så även Alex så jag tänkte försöka filma honom för då står jag trots allt på marken. 


/Nikki

Presentation

Bloggen drivs av Nikki och mamma Annette där de skriver om deras hästliv. Nikki tävlar sin ponny Alex bland storhästar och lillasysterns ungponny Banana Bitsch tränas inför de större klasserna.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7
8
9 10 11
12
13
14
15 16 17 18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nikki

Nikki Hansson

Hej! Jag heter Nikki Hansson och är 18, fyller 19 i april. På bloggen kan ni följa min resa som nybliven senior, fast med ponny! Det kommer bli en spännande men tuff resa.   


Ovido - Quiz & Flashcards